09378593031 & 021-77638275

09173909886

d.n_almas@yahoo.com

تهران،صادقیه،خیابان خسرو شمالی برج بهاران ط6واحد7

بوشهر ، روبروی گمرک،خیابان شهدا،مجتمع گشتاسبی طبقه اول

09378593031 & 021-77638275

09173909886

d.n_almas@yahoo.com

تهران،صادقیه،خیابان خسرو شمالی برج بهاران طبقه 6واحد7

بوشهر ، روبروی گمرک،خیابان شهدا،مجتمع گشتاسبی،ط1

021-77638275

09173909886
09378593031

تهران ، صادقیه،خیابان خسرو شمالی برج بهاران ط 7واحد6

بوشهر ، روبروی گمرک،خیابان شهدا
مجتمع گشتاسبی،طبقه اول

ترخیص کالا از گمرکات بندرعباس

تاریخچه بندرعباس

شهر بندرعباس مرکز استان هرمزگان در جنوب ایران است. شهر بندرعباس در بخش مرکزی شهرستان بندر عباس قرار دارد.

بندر عباس یکی از مهم‌ترین بندرهای جنوب ایران است و نام پیشین آن بندر گمبرون بوده‌است.

جغرافیا

شهرستان بندرعباس در شمال تنگه هرمز قرار دارد. وسعت آن۲۷۳۱۶ کیلومتر مربع است. این شهرستان از سمت شمال به شهرستان حاجی آباد و از سمت شرق به شهرستان‌های میناب و رودان، از غرب به شهرستانهای: بندرخمیر و بندر لنگه، و از جنوب به خلیج فارس و جزیره قشم محدود می‌باشد. شهر بندر عباس مرکز شهرستان بندر عباس است. وسعت این شهر که در ساحل خلیج فارس واقع شده‌است حدود ۴۵ کیلومتر مربع و ارتفاع آن از سطح دریا ۱۰ متر می‌باشد. نزدیک‌ترین شهر به بندرعباس شهر قشم (مرکز جزیره قشم) با حدود ۲۸ کیلومتر می‌باشد. فاصله بندرعباس تا تهران ۱۳۳۳ کیلومتر می‌باشد. شهر بندر عباس از شمال به ارتفاعات و کوه ها و از جنوب به دریا منتهی میشود ؛بنابراین موضوع شیب عمومی شهر در راستای شمال به جنوب میباشد.بخش وسیع و قابل توجهی از شهر از جمله محله سورو در جنوب غربی شهر و جنوب خیابان امام خمینی حد فاصل خور شیلات و خورگورسوزان و جنوب محله نخل ناخدا دارای سطحی هموار بوده واز ارتفاعی بین0.6 متر تا حداکثر 5 از سطح دریا برخور دار میباشد.

 بنادر تجاری

بندر شهید رجایی و بندر شهید باهنر به دلیل موقعیت مناسب جغرافیایی، به عنوان دو پایانه بزرگ و مهم کشور برای صادرات و واردات کالا در اشکال مختلف بوده و  نتایج اقتصادی به سزایی برای استان هرمزگان و کشور را به همراه داشته و بندرعباس را به منطقه ویژه اقتصادی معادن، فلزات، کشتی‌سازی و صادرات و واردات کالا تبدیل کرده‌است.

تاریخچه گمرک در ایران

واژه گمرك در فارسي معادل واژه (CUSTOMS) در زبان انگليسی و (DOUANE) در زبان فرانسه است.اعتقاد بر اين است كه واژه گمرك از ريشه يونانی (CUMMERX) يا (COMMERCIUM) گرفته شده كه به معنای حقوقی است كه به مال‌التجاره تعلق می‌گيرد، كه دولت عثمانی اين واژه را پس از تسلط بر يونان (يعد از سقوط قسطنطنيه) از زبان يونانی گرفته و بصورت GUMRUK يا گومروك بكار برده است و در زمان حكومت صفويان در ايران اين واژه به فارسی نفوذ و به شكل امروزی آن يعنی گمرك به كار رفته است.بعنوان مثال در معاهده‌‌‌ای كه مابين ايران و دولت عثمانی در زمان نادر‌شاه افشار به تاريخ 1159 هجری منعقد گرديده كلمه گمرك به كار رفته كه به معنای حقوق و عوارضی است كه به مال‌‌التجاره تعلق می‌گيرد.
در بعضی از كشورهای همسايه ايران مانند عراق، واژه گمرك از فارسی به زبان عربی نفوذ كرده و بشكل جمرك يا الجمارك بكار گرفته می‌شود و در برخی از كشورها مانند مصر واژه گمرك مورد استفاده قرار می‌گيرد.لازم به توضيح است كه در برخی از كشورهای اروپايی برای گمرك واژه‌هايی همچون  DOUANE و ADUANE مورد استفاده قرار می‌گيرد كه به عقيده برخی از صاحب نظران از واژه ديوان در فارسی كه در زمان ساسانيان به معنی اداره بكار می‌رفته گرفته شده است. 

Call Now Button